Ontwikkelbijeenkomst Facilitaire Dienstverlening

Ontwikkelbijeenkomst Facilitaire Dienstverlening

Na de uitspraak van de vaststellingscommissie op 28 maart hebben we kleine aanpassingen doorgevoerd in het examen B1-K1 van Medewerker facilitaire dienstverlening (25499). Deze aanpassingen hebben we opnieuw aan de commissie voorgelegd, samen met een nieuwe opdracht voor P1-K1-W3 (Voert cateringwerkzaamheden uit). Dit laatste bleek nodig, omdat de oorspronkelijke opdracht te veel overlap toonde met de opdracht bij B1-K1-W8 (Voert werkzaamheden uit gericht op voeding). Inmiddels zijn al deze aangepaste documenten vastgesteld en zullen ze uiterlijk na Hemelvaart worden gepubliceerd in Examenbank.

 
De ontwikkelbijeenkomst van 15 april moest door persoonlijke omstandigheden helaas geannuleerd worden. Inmiddels hebben we hiervoor een nieuw moment gepland, namelijk 13 mei. Dit is dan ook gelijk de laatste bijeenkomst van dit schooljaar. Tijdens deze bijeenkomst zullen we bespreken welke dringende wijzigingen we direct kunnen doorvoeren, maar ook hoe we eventuele grotere en gewenste aanpassingen na de zomervakantie kunnen oppakken. Naar verwachting zal er dan namelijk meer duidelijkheid zijn rondom de status van PraktijkbeoordelenFlex en het nieuwe dossier Facilitaire Dienstverlening, zodat we een betere inschatting kunnen maken van de juiste aanpak.

Verslag Expeditie Pilot Praktijkbeoordelen 21 maart 2024 Ontwikkelbijeenkomst MOH/MHO 16 april 2024
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine