​ Webinar nieuw examen K0032: Eetcultuur en -wensen

​ Webinar nieuw examen K0032: Eetcultuur en -wensen

Bij Examenwerk ontwikkelen we regelmatig nieuwe examens. Tot nu toe werden deze alleen kort aangekondigd in onze nieuwsbrief, maar we kunnen ons voorstellen dat er behoefte is aan meer informatie. Daarom gaan we korte webinars organiseren, waarin we nieuwe examens zullen toelichten.
 
Op 3 juni (16:00-16:30) presenteren we een webinar over het recent ontwikkelde examen voor het keuzedeel Eetcultuur en -Wensen. Tijdens dit webinar zullen we kort de opzet van het examen bespreken en de gemaakte keuzes toelichten. Zo hopen we een duidelijk beeld te geven van wat het examen inhoudt en welke stappen genomen kunnen worden om het examen voor te bereiden.
 
Wil je graag deelnemen aan dit webinar? Vul dan dit formulier in, dan sturen we je zo snel mogelijk een uitnodiging met een Teamslink.

Let op: dit webinar wordt niet opgenomen. In augustus is het examen beschikbaar in Examenbank voor cohort 24-25, met daarbij dezelfde relevante toelichting en verantwoordingsinformatie die tijdens het webinar wordt behandeld.

Papieren vaststelling Medewerker Facilitaire Dienstverlening 25499 Uitnodiging webinars PraktijkbeoordelenFlex
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine