Praktijkbeoordelen.nl

Nieuwsbericht

Praktijkbeoordelen.nl

2 juli 2020

Op dit moment wordt gewerkt aan het opleveren van het kunnen beoordelen van MVT -examens in Praktijkbeoordelen.nl. Het betreft de deelvaardigheden spreken, gesprekken voeren en schrijven.
Als het opleveren van MVT-examens is gerealiseerd, dan is ook het projectplan 2019 ‘Doorontwikkelingen Praktijkbeoordelen.nl’ van Examenwerk afgerond.

Naast de MVT-examens is ook de beoordelingsmix opgeleverd. Daarmee werd het mogelijk om beoordelingsvormen observatie, bewijs en mondeling als aparte examens klaar te kunnen zetten. Ook de mogelijkheid van offline werken is beschikbaar. Tevens werd het gebruiksgemak verder geoptimaliseerd. Denk daarbij aan het weergeven van de naam van het examen, optimaliseren van de archieffunctie, toevoegen van de omrekentabel, de mogelijkheid om een ‘sterk’ wachtwoord in te voeren, tonen van de processtap, bij een lange pagina de ‘terugknop’ onder- en bovenaan van het scherm en de beheerbutton bij alle schoolrollen waardoor gebruikers en groepen zijn in te zien.

Nu wordt nog gewerkt aan het kunnen beoordelen van keuzedeel examens in Praktijkbeoordelen.nl. Het gaat dan om de keuzedeel examens die qua opzet gelijk zijn aan de beroepsgerichte proeves.